Triad Admin Pouch je jedan od boljih primjera solidno izrađene modularne torbice. Po dizajnu ga možemo nazvati “Frankensteinom” sastavljenim od futrole sa tvrdim koricama koje se zatvaraju čičkom, dublje futrole (barnacle pouch  – školjka sistem) sa patentnim zatvaračem te futrole za mobitel. Pogledamo li Triad sa prednje strane, možemo vidjeti da je futrola tvrdih korica sa lijeve strane te da bez problema može čuvati vašu svjetiljku, dodatni magazin za pištolj ili multi-alat/pomoćnu oštricu. Na dnu futrole se nalazi metalni otvor (grommet) a sama korica futrole može se podesiti za alate ukupne dužine do 12,7 cm.

Sredinu Triada zauzima dublja futrola (Barnacle style pouch) sastavljena od malog vanjskog džepa koji se zatvara čičkom i glavnog unutarnjeg džepa sa koji se zatvara patentnim zatvaračem. Glavni unutarnji džep je podijeljen na  dva dijela sastavljena po principu harmonike sa srednjom koricom koja ih odvaja. Taj džep ima sloj mekane tkanine koja će pomoći da vaše osjetljivije stvarčice dobiju povlašteni tretman. Vanjski džep nema veliki kapacitet, ali je i njegova unutrašnjost pogodna za elektroniku tipa malog fotoaparata, pametnog telefona ili MP3 playera.

Desna strana Triada sadrži futrolu za mobitel sa elastičnim stjenkama te kopčom koja se može rastegnuti da sadrži telefon ili radio uređaj maksimalne visine 12,7 cm (bez antene). Kopča je dovoljno tanka da neće smetati anteni radio uređaja ili možda anteni nekog postarijeg mobilnog telefona.

Sve tri komponente Triada su ušivene na tvrdu ploču koja sadrži PALS (Pouch Attachment Ladder System) na stražnjoj strani sa dva malice spoja. Ploča je po cijeloj širini podijeljena u uski džep sa elastičnim futrolama na obje stjenke.  Džep se otvara na čičak koji je sašiven samo na jednoj strani tako da ako stavite duže stvari u elastične futrole, još uvijek ih možete postaviti ispod čička kako bi se džep zatvorio. Otvaranje ovog dijela je jednostavnije ako držite ušiveni dio te plastični D-ring.

Triad je možda najkorisniji profesionalcima (vojska i policija) koji će ga staviti na prsa svojih prsluka. Dovoljno je velik da sadrži mnogo korisnih stvari, s druge strane, dovoljno je malen kako bi ostavio mjesta za remen oružja. Većina naših čitatelja bi Triad  mogla upotrijebiti kao dodataka na većim torbama ili ruksacima. Glavni nedostaci ovog sustava futrola je njegova specijaliziranost, ako nemate telefon ili GPS, taj dio Triada ćete teško iskoristiti za neku drugu namjenu.

Zaključujem da je Triad dobra kombinacija isprobanih, korisnih modula. Trenutno ga se može nabaviti u crnoj, OD, zelenoj, kaki te ACU boji.

Autor: Mil-Spec Monkey