Digitalna agencija Brlog pokrenula je kampanju “Izgubljena stranica” kojom se promovira Hrvatska Gorska Služba Spašavanja i posao koji obavljaju. Kampanja moli vlasnike i administratore web stranica da doniraju svoju Error 404 stranicu kampanji tj. HGSS-u. Kampanjom se nastoji skrenuti pažnju da je HGSS dobrovoljna, humanitarna, stručna organizacija od velikog javnog značaja. Njihovi ciljevi su prevencija nesreća, spašavanje i pružanje prve pomoći na teško dostupnim područjima. Da budemo jasniji, radi se o organizaciji popunjenoj volonterima, ljudima koji za obavljene akcije spašavanja ne dobivaju naknadu (plaću).

Hrvatska Gorska Služba Spašavanja 24 sata dnevno, 365 dana u godini stoji na raspolaganju svima koje zadesi nesreća ili problem u hrvatskim planinama ili na nekom drugom teško dostupnom mjestu. Ne znamo za vas, ali nama je drago da postoji netko tko će nam pomoći dogodi li nam se nešto neplanirano dok šećemo planinama. Urban Gadgette podržava ovu akciju što znači da će vam se u slučaju da krivo upišete adresu neke od naših stranica prikazati fotografiju koja prati ovaj tekst.

Svi koji žele podržati ovu akciju trebaju na postojeću stranicu prije </body> taga upisati sljedeću liniju koda:

<script src=”http://www.gss.hr/gss_404/lost_404.js”></script> 

Više o akciji “Izgubljena stranica” možete pročitati na blogu agencije Brlog. Proširite vijest o ovoj akciji na svojem profilu na društvenim mrežama i pri tome koristite hashtag #GSS404. 

Nikako nemojte propustiti pregledati internetske stranice Hrvatske Gorske Službe Spašavanja.

www.gss.hr