5.11 ima novu seriju proizvoda koje naziva Survivor. Radi se o opremi koja je dio EDC kompleta velike većine osoba u razvijenim urbanim sredinama, dodacima za pametne telefone. Survivor proizvode 5.11 Tactical izradio je u suradnji s tvrtkom Griffin Technology, poznatim proizvođačem dodataka za mobilne elektroničke uređaje s naglaskom na Appleove proizvode. Okosnicu Survivor serije u 5.11 izdanju čine maske za iPhone generacije 6 i generacije 7. Maske nose prepoznatljiv 5.11 Tactical dizajn, a Griffin je njima proširio svoju Survivor seriju maski za mobitele. Dostupne su u tri varijante, prozirnoj (Clear), s pojačanom zaštitom (Strong) i ekstremnom žaštitom za iPhone (Extreme).

Osim maski za mobitele 5.11 Tactical u sklopu Survivor serije nudi kabel za punjenje mobitela (Lightning i micro USB) i prijenosnu bateriju kapaciteta 10.500 mAh. I ove dodatke proizvodi Griffin Technology, a posebnost jednog i drugog proizvoda je nešto veća otpornost na udarce, vlagu i prašinu. Baterija nosi naziv Survivor Rugged Power Bank.

5.11 Tactical poprilično cijeni proizvode Survivor serije pa tako maske za iPhone koštaju od 24,99 do 54,99 američkih dolara. Punjiva baterija je popriličnih 64,99 dolara, a kabel za punjenje 34,99 dolara. Svi proizvodi su dostupni u više boja: crna, zelena i coyote smeđa. (GM)