Otvoren je ovogodišnji Blade Show 2015 – najveći svjetski sajam proizvođača noževa i ostalih oštrih alata. Blade Show 2015 će trajati od 5. lipnja do 7. lipnja 2015. Mjesto održavanja je Atlanta.
Kao što smo učinili i sa ovogodišnjim informacija sa popularnog Shot Show-a, novosti koje će biti predstavljene na Blade Showu 2015. možete pročitati na našim stranicama.

Blade Show je godišnji sajam pod posebnim sponzorstvom časopisa BLADE. Ovaj časopis se izdaje od daleke 1973. godine te se može pohvaliti titulom najstarijeg specijaliziranog časopisa sa temom noževa.

Posebna zanimljivost sajma jesu edukativne prezentacije i predavanja ljudi iz struke te prilika da upoznate najpoznatije i najpopularnije proizvođače oštrica u svijetu. Osim dobro poznatih, serijskih proizvođača poput Benchmadea, CRKTa, Bokera, Cold Steela, KA-BAR, Lion Steela – na sajmu će svoje rukotvorine predstaviti i poznati autori i dizajneri custom made noževa. Popis izlagača je dovoljno dugačak ove godine pa se nadamo zanimljivostima i novinama koje nisu bile otkrivene na SHOT SHowu. (AS)