Garmin nije zaboravio na ručni sat Tactix koji je predstavio 2013. godine i na ovogodišnjem sajmu elektronike u Las Vegasu (CES) predstavio je njegova nasljednika – Tactix Bravo.  Iako je Tactix zamišljen kao proizvod za vojnike i policajce, sasvim dobro će poslužiti i sportašima, planinarima, lovcima i svima ostalima kojima se ovaj sat toliko svidi da budu spremni za njega izdvojiti 400 do 500 američkih dolara, koliko očekujemo da će koštati.

Tactix Bravo nudi slične opcije praćenja dnevnog kretanja, praćenja aktivnosti u brojnim sportovima kao i Fenix 3, ali s nekoliko dodataka kao što je podrška za padobranske skokove ili pronalaženje najbližeg naseljenog mjesta. Staklo na novom Tactixu je otporno na ogrebotine, a okvir oko stakla premazan je s tvari koja bi trebala biti tvrda poput dijamanta. Ekran sata je posebno ugođenb da se odlično vidi na uređajima za gledanje noću. Tactix Bravo prima lokacijski signal od GPS i GLONASS mreže satelita i to posebnom Garminovom EXO antenom koja jamči signal i u otežanim uvjetima prijma.

Nova pojačana baterija bi trebala korisniku omogućiti 50 sati praćenja pozicije, 20 sati praćenja aktivnosti u nekom sportu i tri tjedna korištenja  funkciji pametnog sata. Tactix Bravo, kao i Fenix serija može upravljati Garminovom VIRB kamerom. (GM)