Inova LED svjetiljke konstruira i proizvodi tvrtka Nite Ize. U ponudi Inova branda po prvi puta je predstavljena naglavna svjetiljka – Inova STS Headlamp. Zanimljiva značajka ove svjetiljke je Nite Izeova STS tehnologija. Kratica STS znači Swipe To Shine što bi u slobodnom prijevodu značilo “klizni da zasvijetli”. U praksi to znači da se ova svjetiljka pali, i njome se upravlja, potezom prsta po površini koju možemo opisati kao prekidač. Za upaliti svijetlo dovoljno je kliznuti prstom u smjeru koji je naznačen na prekidaču. Prednosti ovakvog načina paljenja vidimo u jednostavnosti korištenja, lakše postignutoj vodootpornosti te isključivanju pomičnih komponenti prekidača koje su prve na popisu kvarova.

Inova STS Headlamp sposobna je svijetliti maksimalnom snagom od 142 lumena. Postoje još tri načina rada: srednja snaga od 40 lumena, niska snaga od tri lumena i stroboskopsko svjetlo. Osim bijelog svjetla STS Headlamp može svijetliti i crveno čime će korisnik ublažiti udarac po svoj noćni vid. Crveno svjetlo također nudi tri jakosti svjetlosne zrake; osam lumena, dva lumena i 0,2 lumena.

Svjetiljku pokreću tri AAA baterije koje joj omogućavaju četiri sata i 40 minuta rada pri najjačem svjetlu, 26 sati i 40 minuta pri srednje jakom svjetlu i 255 sati rada na najslabijoj razini svjetla. Trajanje baterije uz crveno svjetlo je zbog manje snage svjetla bitno duže pa iznosi 36 sati za maksimalnu snagu crvena svjetla, 317 sati za srednju i 602 sata za najslabiju.

Kućište ove svjetiljke je izrađena od polikarbonata što ga čini otpornim na udarce i padove, na vodu do dubine jednom metra (IPX-7) i utječe na malu masu svjetiljke – 97 grama. Svjetiljka je dostupna u tri boje kućišta: plavoj, narančastoj i sivoj. Proizvođač preporuča maloprodajnu cijenu od 34,99 američkih dolara.