Logitech je predstavio modularno kućište za iPhone 5 pod imenom [+]. Zapravo se radi o cijelom sustavu koji će telefon zaštiti od udaraca, dopuniti mu bateriju i poslužiti kao novčanik. Švicarska tvrtka je sve te funkcije unutar [+] sustava zamislila modularno, dodavanjem funkcija na osnovno kućište. Ono telefon štiti od udaraca i padova i poleđina ima magnetska svojstva pomoću kojih se dodaju moduli.  Osim dodavanja modula iPhone u ovom kućištu je moguće priljubiti uz feromagnetne površine. Proizvođač je predvidio i držač za automobil sa feromagnetnom površinom.

Prvi modul je izrađen od tri kožna segmenta i može se preklopiti u stalak za telefon. Na isti način se na poleđinu kućišta može dodati i mali novčanik za osnovne stvari kao što su osobna karta, bankovne kartice i nešto gotovine.

Prilično koristan modul u [+] seriji je dodatna baterija kapaciteta 2300 mAh koja će bitno povećati autonomiju iPhonea. Treba imati na umu da se dodavanjem baterije značajno povećavaju gabariti telefona dok to sa ranije spomenutim modulima nije slučaj.

Cijena [+] kućišta i kompleta modula koji sadrži preklopni kožni stalak, držač za automobil, novčanik i bateriju iznosi 199 američkih dolara.