Spyderco je u suradnji s tvrtkom Kahr Arms, proizvođačem pištolja, izradio posebnu verziju jednog od njihovih najpopularnijih noževa – Delice. Kahr Arms Delica se od običnih Delica razlikuje oblikom i dimenzijama oštrice. Poznatu oštricu duljine tri inča (7,62 cm) Spyderco je za Kahr Arms skratio za pola inča. Stil oštrice je „snubnose“, a sječivo je sabljasta oblika kao i na klasičnim Delica modelima. Materijal oštrice je i dalje VG-10, a materijal drške FRN. Kahrd Arms Delica nudi se u tri boje: plavoj, crnoj i svijetlo smeđoj. Kahr i Spyderco su ciljali na najčešće boje hlača svojih korisnika radi što boljeg kamufliranja noža u EDC sustav.

Duljina oštrice namjerno je smanjena na 2,5 inča (6,35 cm) što Kahr Arms Delicu čini legalnom za nošenje u gotovo svakom kutku SAD-a. Spyderco preporuča cijenu od 109 američkih dolara što će u maloprodaji u pravilu biti nešto niže. U Europi pak možemo očekivati značajno višu cijenu.

Kahr Arms je proizvođač pištolja koji se specijalizirao za dizajn i proizvodnju kompaktnih poluautomatskih pištolja koji su namijenjeni prikrivenom nošenju. (GM)