Moderno pomagalo koje svi uvijek imamo uz sebe je pametni telefon. Logičko razmišljanje je da će osoba uvijek imati uz sebe i sve što je spojeno na njega. Upravo tom logikom se vodi tvrtka In1 koja je konstruirala In1Case zaštitno kućište za iPhone 5 i 5S pametne telefone koje u sebi drži solidnu količinu korisnih alata.

In1 je stanjio alate kao što su križni i plošni odvijač, škare, pinceta, rašpica, čačkalica i dvije olovke (crvena i plava) te ih smjestio u stražnju plohu polikarbonatnog zaštitnog kućišta. Genijalnost njihove ideje je u tome što su alati toliko kompaktni da cijelo kućište nije bitno deblje, ni veće od običnog kućišta koje samo štiti pametni telefon od udaraca i ogrebotina. Točka na i ovog kompleta je rasklopivi stalak kojim se telefon može na ravnoj površini podignuti u horizontalu. U In1 kažu da namjerno nisu stavili nikakav nož u svoj proizvod jer žele da korisnici s njime mogu bez brige putovati zrakoplovima.

Za sada su u ponudi isključivo kućišta za iPhone 5 i 5S, no In1 je najavio kućišta za iPhone 5C i Samsung Galaxy S4. Na fotografiji je prikazan proziran In1Case radi bolje ilustracije njegove konstrukcije. U ponudi se povrh prozirnog nalaze još i crno i bijelo kućište. Cijena In1Casea je 44,95 američkih dolara.

www.in1case.com