Vrijeme nosive tehnologije i pametnih telefona s prevelikim ekranom i premalom baterijom nosi i žeđ za električnom energijom. Svoje gadgete ćete održati na životu samo ako ste stalno u blizini utičnice ili ako se opremite baterijskim punjačem. Zgodno je imati baterijski punjač velikog kapaciteta poput ovog od 10 000 mAh, ali takve baterije imaju određeni volumen i masu te ih nije praktično uvijek imati sa sobom. Češće su situacije kada trebate održati telefon ili neki drugi gadget na životu tek pokoji sat dok se ne dokopate utičnice. Rješenje za takve situacije nudi Thino – mali, prenosivi i brzi baterijski punjač kojeg njegovi tvorci pokušavaju pretvoriti u komercijalni proizvod putem Indiegogo kampanje. Možete se uključiti u sljedećih dvadesetak dana.

Thino baterijski punjač nudi dva dodatna sata rada bateriji vašeg pametnog ljubimca uz, trostruko brže punjenje od drugih punjača, baterijskih i zidnih. Thino svoju brzinu može zahvaliti Programmable System-on-chip tehnologiji koja će prepoznati točan protokol punjenja vašeg pametnog telefona ili tableta te će ponuditi maksimalnu brzinu punjenja bez opasnosti za uređaj. Osim kao baterija, Thino može poslužiti i kao podatkovni kabel za prebacivanje podataka na računalo.

Thino je ukomponiran u aluminijsko kućište s patentiranim mehanizmom s patentiranim mehanizmom za vješanje uređaja pomoću njegova kabela npr. kao privjesak za ključeve.

Kampanja ima cilj od 20 000 američkih dolara, pa ako smo vas zainteresirali ovim člankom, slobodno je podržite na ovom linku. (AS)