Zakoračit ćemo u rujan sa Kickstarter preporukom džepnog multi-alata nazvanog Viperfish. Iza ovog projekta stoji Magnus Macdonald, alatni entuzijast iz Velike Britanije. Magnus je odlučio da želi uz sebe imati alat kojim će otvarati boce i kantice, pritezati matice izrađene po metričkom i imperijalnom sustavu mjera, odvijati vijke, alat na kojeg će namotati uže i alat s kojim će objesiti ključeve na hlače. Finalni kriterij je da uz sve to još i izgleda dobro. Moramo priznati da je Magnus svakako uspio zadovoljiti kriterij izgleda.

Cijena Viperfisha je dosta visoka, međutim njegov kreator se nije htio igrati s kvalitetom te je kao materijal izabrao najkvalitetniji titan na tržištu. Moramo priznati da nam se usprkos visokoj cijeni, alata doista svidio te smo ga odlučili uključiti u našu preporuku. Financiranje projekta je započelo prije nekoliko dana i već je na skoro na polovici tražene svote, a vremena za odluku o kupnji/podršci ima jer faza financiranja Viperfish projekta traje do kraja rujna.

Magnusu Macdonaldu ćemo prigovoriti nespretnu, neatraktivnu i jako predugu prezentaciju projekta. Iako je obećao povrat novca nezadovoljnim korisnicima Viperfisha, vjerujemo da mnogi neće stići do tog djela jer će odustati već na prvom pogledu na ružnu stranicu, no mi vas pozivamo da bacite barem letimičan pogled i svakako odskrolate do fotografija Viperfisha u akciji.

Viperfish projekt – Kickstarter