Maxpedition je osvježio svoju kolekciju sa predstavljanjem dobro poznatih i još bolje prodavanih predmeta u svoje nove dvije boje; Wolf Gray i Dark Brown. Bez obzira na to, predstavio je i poneki novi proizvod. Jedan koji nam se svidio dovoljno da napišemo ovu vijest je Maxpedition Narrow Look Bag.

Maxpedition Narrow Look Bag je, kao što joj i ime govori, torbica uskog profila namjenjena nošenju preko ramena. Dimenzije torbice su 25.4 cm (D) x 10.16 cm (Š) x 30.48 cm (V). Torbica se sastoji od četiri pretinca. Prvi, najdostupniji nakon otvaranja sadrži unutrašnjost sa jedne strane prošivenu čičkom (za vaš najdraži morale patch)  te poljem elastičnih traka koje će odlično poslužiti da vaše olovke, kemijske, noževi i multialati ne zveckaju prilikom transporta.

Drugi džep je dubokog profila koji se zatvara čičkom te služi za odvajanje uskih predmeta (papir, dokumenti, časopisi). Treći džep je također prošiven čičkom kako bi se lakše mogli odlučiti za kupnju nekih od Maxpeditionovih proizvoda koji dopuštaju da kupac odluči na koji način upotrijebiti unutrašnjost torbe. Naravno, ovaj dio torbe je također namijenjen CCW sustavu za prikriveno nošenje. Zadnji džep se nalazi na poleđini torbe te se otvara čičkom i drškom koja strši iz njega.

Kao i sve ostalo napravljeno u Maxpeditionu, ne sumnjamo da je i ovaj proizvod izvrsno napravljen a dodatna pogodnost za svakoga tko je spreman platiti oko stotinjak američkih dolara za ovakav komad opreme jest da dolazi u jednoj od Maxpeditionovih 7 boja: Dark Blue, Dark Brown, Khaki, Khaki-Foliage, OD Green, Wolf Gray i Foliage Green.