Maxpedition je nedavno predstavio nadopunu svoje AGR (Advanced Gear Research) serije koja je premijerno predstavljena na prošlogodišnjem SHOT Showu te je u prodaju krenula sa proljećem 2016.

AGR linija proizvoda naglasila je inovativnost Maxpeditiona i njihovu spremnost na izazove koje im je predstavila konkurencija. Odustajanje od overkill pristupa koji su nerijetko uključivali rigidne i teške materijale, promišljanje dizajnerskog pristupa po pitanju vojnog izgleda svojih torbi, skok sa MOLLE na MAL – sve su to elementi kojima nas je Maxpedition definitivno zaintrigirao u svojim novim izvedbama. 

Ovogodišnje “zvijezde” su sljedeće: Tiburon, Lithvore, Skyvale, Skyridge, Veldspar, Lochspyr i Valence. Ima još sitnih dodataka za njihove postojeće proizvode o kojima ćemo detaljnije za vrijeme nadolazećeg SHOT Showa.

Više o ovogodišnjoj postavi reći će nam impresivno nepomični CEO-a i osnivač Maxpeditiona – Tim Tang:

Nadopuna AGR linije predstavljena je kao svojevrsni Maxpeditionov teaser nadolazećeg SHOT Showa o kojem ćete, naravno, ubrzo čitati na našim stranicama. Prodaja novih proizvoda AGR moguća je na službenim stranicama Maxpeditiona te kod njihovih dobavljača. (AS)