Mother Earth Tactical ne treba posebno predstavljati, obzirom da je jedan od najstarijih i najpoznatijih proizvođača i distributera taktičke opreme te materijala od kojih se većina i proizvodi. Bez obzira na to, ekipa iz Knifecenter-a, omiljenog “amazona” za noževe i ostale edc stvarčice, objavila je novi Hard Rock alat za samoobranu koji vidite na slici. 

Dizajn je baziran na modelu starih oružja iz nomadskih kultura u povijesti a pouzdano doznajemo kako su se ista koristila i na ovim prostorima. Učinkovitost ovog alata za samoobranu je bez premca obzirom da se isti može koristiti u bliskoj borbi kao i borbi na daljinu (fantastične aerodinamične sposobnosti koje dodatno iskorištavaju pokret koji smo svi vježbali od malena). Ukoliko se ne trebate braniti, slobodno ga iskoristite kao kresivo za potpalu vatre. Hard Rock dolazi u mnogo varijanti od kojih je većina prilagođena za svakodnevno nošenje u džepu. 

Još očekujemo informaciju hoće li podržavati i ugradnju pocket clipa ali obzirom na cijenu koja je doslovno zanemariva nekako nam je svejedno.

Članak prenesen sa Facebook stranice Knifecenter.com-a.
Originalni link možete pronaći ovdje.