Suunto je predstavio Ambit2 S prilagođen ženskom oku i nježnijoj ženskoj ruci. Ambit2 su satovi namijenjeni sportašima i ljubiteljima prirode. Opremljeni su navigacijskim pomagalima (GPS), mjeračem brzine, broja otkucaja srca i nadmorske visine. Nude informacije o vremenskim uvjetima i posebne funkcije prilagođene trkačima, biciklistima i plivačima. Korisnici mogu na svoje satove instalirati tisuće Suunto aplikacija da bi ih još bolje prilagodili svojim potrebama.

Ambit2 S u bijeloj boji ima mekan i elastičan silikonski remen posebno prilagođen ženskoj ruci. Pripremajući bijelu verziju Ambita2, Suunto je prikupljao informacije od korisnica standardnih Ambita2 što žele vidjeti na svom satu. Rezultat su dvije nove aplikacije: Workout & Refuel App i Workout Celebration App.

Workout & Refuel App analizira upravo dovršenu vježbu i korisnici nudi točnu količinu masti, proteina i ugljikohidrata koje treba unijeti da bi optimalno obnovila potrošene zalihe. Workout Celebration App prati parametre vježbe i obavještava korisnicu kada je napravila dovoljno da zasluži čašu šampanjca. Ova druga aplikacija nam se ne čini toliko korisnom, ali Suunto želi svoju Appzone napuniti zabavnim aplikacijama jednako kao i ozbiljnim.

www.suunto.com

 

goran-avatar copy