Dugo nismo objavili džepogram pa, da potaknemo čitatelje, objavljujemo sadržaj naših džepova koji se relativno često mijenja.

Specifičnost ovom džepogramu je slika vremena u kojem živimo pa se tu nalaze dvije vrećice: jedna s medicinskom maskom za lice i jedna s jednokratnim rukavicama od lateksa. Za one koji će čitati ovaj tekst s odmakom nadam se da trebaju pošanjenje i da ćemo vrlo brzo zaboraviti da smo ovakve stvari morali imati uz sebe zbog pandemije SARS-CoV-2 virusa tj. bolesti COVID-19.

Krenimo na zanimljivije dijelove EDC kompleta.

Xiaomi Mi Mix 2 pametni telefon s Nillkin zaštitnim kućištem.

Jeftine sunčane naočale iz Decathlona – planinarske sunčane naočale koje slabije zatamnjuju pogled pa su pogodne za proljeće i istovremeno mali gubitak ako ih izgubim ili moram baciti zbog nečega.

Nitecore Thumb svjetiljka – ovu svjetiljku imam već dugo, ali sam je slabo koristio do unatrag nekoliko mjeseci kad mi je trebalo srednje jako svijetlo cijelu noć. Punjiva baterija ove svjetiljke junački je odradila posao u kojem su pale neke puno skuplje aluminijske svjetiljke na AA baterije.

Benchmade Griptillian 555-S30V – odličan EDC preklopni nož o kojem ćete uskoro detaljnije čitati :)

Ključ od automobila s privjeskom ResQMe.

Ključ od stana s Chipolom privjeskom, Nitecore Tiki LE svjetiljkom (o kojoj ćete uskoro čitati jer sam oduševljen ovom malom i iznimno laganom svjetiljkom), kopčom za nošenje i USB memorijom.

Novčanik Exentri koji me vjerno služi već godinama.