Doorbot je sustav koji vam omogućava da se javite na kućno zvono gdje god se u svijetu nalazili – pod uvjetom da ste spojeni na internet. Sustav se sastoji od mikrofona, zvučnika, WiFi adaptera, kamere i baterije. Pritisak na tipku zvona uzbunjuje aplikaciju na pametnom telefonu ili tabletu pomoću koje će vlasnik stana, kuće i Doorbota uspostaviti video glasovnu komunikaciju sa onim tko mu je pozvonio na vrata.

Doorbot za funkcioniranje treba samo WiFi konekciju iz kuće ili stana vlasnika. Moguće ga je spojiti na postojeću instalaciju za kućno zvono, no tako nešto nije nužno jer uređaj posjeduje punjivu internu bateriju s kojom će raditi godinu dana bez potrebe za punjenjem. Kamera u Doorbotu ima mogućnost rada u potpunom mraku što omogućava javljanje i prepoznavanje posjetioca u bilo koje doba dana.

Doorbot se učvršćuje na zid ili na vrata, a sustav posebnih vijaka ga štiti od krađe. U prodaju stiže 1. prosinca ove godine i već sada ga je moguće naručiti po cijeni od 199 američkih dolara.

www.getdoorbot.com