Pebble je predstavio verziju svog pametnog sata smještenu u lijepo dizajnirano čelično kućište. Na taj način je ovaj pametni sat postao zanimljiv i onima koji su se suzdržavali od kupnje zbog njegova jednostavna dizajna i plastičnog kućišta.

Pebble je pametni sat razvijen uz pomoć grupnog financiranja koje nudi servis Kickstarter. To je ujedno i najuspješniji projekt financiran putem Kickstartera, a i jedan od prvih satova koji nude napredne opcije u sinergiji sa vlasnikovim pametnim telefonom. Pebble je u slobodnoj prodaji već godinu dana i tvrtka još uvijek ima problema sa proizvodnjom dovoljnog broja primjeraka ovog sata.

Originalni model ima vodootporno kućište napravljeno od plastike. Kreatori Pebblea su jednostavnim i čistim dizajnom te korištenjem materijala koji daju najveću vrijednost za novac uspjeli u sat ugraditi sav potreban hardver i pri tome obuzdati cijenu finalnog proizvoda. Danas kada je Pebble zaradio i nešto novaca povrh startnog kapitala sa Kickstartera i dokazao svoju popularnost među korisnicima, predstavljena je verzija koja više polaže na vanjski izgled i koja će ovisnicima o ovom malom i praktičnom satu omogućiti da ga nose i u najsvečanijim prilikama. Pebble Steel ima kućište izrađeno od nehrđajućeg čelika, a dolazi u dvije verzije – crno i boje čelika. Nova verzija Pebblea je u potpunosti međusobno kompatibilna sa originalnim Pebbleom. Cijena čeličnog Pebblea je osjetno veća od one originalnog plastičnog modela i iznosi 249 američkih dolara. Sa svakim čeličnim Pebbleom će se isporučivati metalni i kožni remen.