TAD Gear (Triple Aught Design) predstavio je novu torbu u svojoj kolekciji. Ovaj američki proizvođač taktičke opreme naveliko je poznat po svojim najpopularnijim proizvodima kao što su FAST Pack  EDC i FAST Pack Litespeed ruksaci te Ranger Hoodie.

Meridian Transport Case ručna je torba s tri clamshell-style pretinca, neupečatljivog izgleda te visokog standarda izrade i kvalitete na koji smo navikli od Triple Aught Design tima.

Volumen središnjeg pretinca iznosi 22.37 litre dok su bočni pretinci volumena 7.83 litre što u konačnici dovodi do 38.03 litre volumena ove torbe.

Dimenzije Meridina iznose 53.34 cm (širina) x 33.02 cm (visina ) x 21.59 cm (dubina) dok je težina prazne torbe 2.04 kg.

YKK zatvarači zaduženi su da vaše stvari ostanu unutar torbe dok je konfiguracija predmeta u samim pretincima olakšana upotrebom Helix Attachment sustava sa kojim možete kombinirati ostale dodatke iz TAD Gear ponude.

Nova putno taktička torba definitivno izgleda i zvuči sjajno dok ne pogledate cijenu – 425 američkih dolara. Ne možemo reći da smo se iznenadili obzirom da TAD Gear inače ima malo više cijene. (AS)