Otvoren je SHOT Show 2015 – najveći sajam proizvođača oružja (civilnog, lovačkog i policijskog), opreme za aktivnosti u prirodi, opreme za lovce i planinare i proizvođača svih vrsta taktičke opreme. Sajam će trajati do 23. siječnja 2015. godine. Tijekom sljedećih nekoliko dana ćemo vas pokušati informirati o novostima koje su predstavljene na sajmu.

Sajam se i ove godine održava u Las Vegasu. SHOT kao sajam postoji od 1979. godine, tada je održan u St. Loisu. Las Vegas je najviše puta bio domaćin ovom sajmu, čak 16 puta, a od 2010. se godinu za godinom održava u gradu kockarnica, neonskih reklama i fontana.

Na SHOT-u svake godine izlažu proizvođači opreme zanimljivi Urban Gadgetteu, a većina njih tempira predstavljanje svojih novosti upravo u vrijeme održavanja sajma. Sasvim smo sigurni da ćemo vam imati podosta zanimljivosti za prenijeti. Vremenska prognoza za našu regiju u sljedećih nekoliko dana je kiša, stoga vam preporučamo da sjednete pred računala ili uzmete tablete i pametne telefone u ruke i uživate u novostima iz suhog i vjetrovitog Vegasa. (GM)