Surefire je najavio minijaturnu ručnu svjetiljku Titan, pogodnu za nošenje na privjesku s ključevima. Ovo je prvi puta da je Surefire zakoračio u tu kategoriju svetiljki i u skladu s njihovom kvalitetom i cijenom očekujemo puno. Titan je izrađen od aluminija i dug je svega 7,5 cm. Pokreće ga AAA baterija, u kompletu s Titanom će se isporučivati jedna AAA Eneloop punjiva baterija. Bez baterija masa Titana je samo 28 grama.

Surefire je u Titan ugradio svoju tehnologiju MaxVision Beam koja jednoliko raspršuje zraku svjetla radi što efikasnijeg osvjetljivanja na malim udaljenosti što i jest namjena ove kategorije ručnih svjetiljki. Paljenje i gašenje svjetiljke je izvedeno rotacijom glave, na isti način se izmjenjuju dvije razine snage svjetla – od 15 i od 125 lumena. Pri svjetlu od 15 lumena Eneloop AAA baterija traje dva sata, a pri svjetlu od 125 lumena 30 minuta. Na bazu aluminijskog tijela je integriran čelični prsten za spajanje svjetiljke na privjesak.

Surefire preporuča maloprodajnu cijenu od nemalih 60 američkih dolara. Nismo iznenađeni jer Surefire zna naplatiti i svoju kvalitetu i svoje ime.