Najveća novost koju je Benchmade predstavio na SHOT Showu 2014 je potpuno nova serija noževa namijenjena lovcima prigodno nazvana Hunt Line. Serija uključuje fiksne i preklopne noževe i spada u Benchmadeovu plavu klasu noževa (Blue Class). Benchmade na svim Hunt Line noževima koristi vrhunski, ali i skupi, S30V čelik. Drške noževa su izrađene u dvije varijante. Jedna varijanta je korištenje drveta kao materijala drške. Benchmade je upotrijebio materijal koji naziva Dymondwood. Vidjeli smo oprečne informacije od Benchmadeovih predstavnika koji ga nazivaju posebno tretiranim drvetom i kompozitnim materijalom koji izgleda kao drvo. Ono što je sigurno jest da je Dymondwood otporan je na vodu i daleko bolje se nosi sa udarcima i oštećenjima od običnog drveta. Druga varijanta drški je G-10 materijal koji već godinama dokazuje svoju otpornost i čvrstoću.

Hunt Line serija se, za sada, sastoji od sedam modela noževa. Četiri su preklopna i nose imena Grizzly Creek, North Fork, Big Summit Lake i Small Summit Lake. Od njih Grizzly Creek i North Fork imaju Benchmadeov AXIS Lock preklopni mehanizam, a Summit Lake noževi koriste lockback mehanizam.

Tri fiksna noža Hunt Line serije nose imena Hidden Canyon Hunter, Saddle Mountain Hunter i Saddle Mountain Skinner. Navedeni modeli u varijanti sa drvenom drškom će u kompletu imati kožnu futrolu, a oni sa drškom od G-10 materijala futrole od kydexa. Noževi Hunt Line serije će, zavisno od modela, dolaziti u prodaju od siječnja do ožujka 2014. Cijene ovih noževa će biti u rasponu od 135 do 200 američkih dolara.