Nakon što je Kershaw Knives prošle godine proslavio 40. godina od svojeg osnutka, punom su se parom bacili na posao. Ovogodišnji SHOT Show odlična je prilika za Kershaw da pokaže neke od svojih novih proizvoda.

Velika vijest je Kershaw linija novih  noževa s automatskim otvaranjemLaunch I, Launch II i Launch III. Dizajn je jednostavan, klasičan, a same varijante Launcha nisu identične već se razlikuju u dizajnu te završnoj obradi oštrice i drške. Materijal oštrice na sva tri modela jest CPM154 dok se dužina kompletnog noža kroz sva tri modela kreće oko 20-tak centimetara. Cijena Launch noževa je 149.99 američkih dolara za Launch I, 139.99 američkih dolara za Launch II i 159.99 dolara za Launch III. Slike pogledajte u galeriji ispod.

Sljedeća nova serija koja se ističe je serija Link 1776 – jeftinija serija flippera sa 420HC čelikom. Seriju krase dvije varijante dizajna oštrice (tanto i light drop point). Otvaranje je potpomognuto Kershaw SpeedSafe sustavom.

Drške noževa dolaze u dvije varijante. Ovisno o tome hoćete li kupiti običnu, injection mold  verziju drške za 59.99 američkih dolara ili ćete smoći dodatnih 10 dolara za aluminum blackwash verziju od 69.99 američkih dolara. 

Slike pogledajte u galeriji ispod.

Ukoliko želite provjeriti ostale nove proizvode iz radionice Kershaw, možete ih pronaći na ovom linku. (AS)