Magpul je na SHOT sajmu pokazao torbicu/vreću namijenjenu prenošenju i čuvanju svega što korisniku padne na pamet, a zahtijeva određenu razinu zaštite od vode, prljavštine ili rasipanja uokolo. Torbica nosi ime Daka i izrađena je od ojačane polimerske tkanine koja ima grublju vanjsku teksturu radi boljeg hvata. Tkanina je varena da bi se Daki osigurala vodootpornost. Stvari se u Daku umeću u veliki otvor na gornjoj strani koji se zatvara YKK Aquaguard patentnim zatvaračem koji također jamči vodootponost.

Iznad patentnog zatvarača je ručka za nošenje napravljena od 550 Paracorda. Na uglovima Daka ima otvore za spajanje karabinera radi lakšeg nošenja ili pohranjivanja. Na bočnoj stranici otisnuta su udubljenja koja korisnik može obojati vodootpornim flomasterom i tako napraviti oznaku da razlikuje svoje Dake tj. njihov sadržaj. Preporučamo da svakako pogledate video priložen tekstu da bi bolje razumjeli namjenu Dake, radi se o Magpulovom promotivnom videu za Daku koji traje oko jedne minute.

Magpul Daku nudi u tri veličine, malu, srednju i veliku, ali nije precizirao koliko iznose dimenzije koje. Cijene s obzirom na dimenzije variraju od 16,95 do 27,95 američkih dolara. Prodaja počinje na proljeće 2016. godine. (GM)