Svi već znaju da se Spyderco udomaćio na ovim stranicama zbog kvalitete svojih proizvoda. Međutim, ono što nismo pretjerano komentirali jest njihova internet stranica koja je do nedavno sve u našoj maloj redakciji tjerala na instinktivni eyeroll. Spyderco je izuzetno sporo, unatoč brojnim zahtjevima svojih ljubitelja, odlučio poraditi na promjeni rada svojeg web prikaza. Prije nekoliko dana, u opticaj je puštena nova, redizajnirana inačica Spydercoove web stranice. Uvijek popularne kategorije poput Edge-u-cation-a na kojoj možete naučiti podosta o različitim tipovima čelika korištenih u proizvodnji njihovih oštrica, dobile su novo ruho. Njihov opsežni forum također će obradovati sve stare posjetitelje. 

Proizvodi su konačno kvalitetno kategorizirani i posloženi na način koji definitivno ne otežava pregledavanje sadržaja (što se nije moglo reći za njihovu staru stranicu). Njihove nove stranice možete pogledati na staroj adresi www.spyderco.com.

Dodatna novost od strane Spydercoa je njihov najnoviji katalog u kojem su izložili nove i stare oštrice, modifikacije i verzije poznatih proizvoda. Idealno štivo za svakog Spyderco fana. Spyderco Katalog za 2017. godinu možete prolistati na ovom linku:

SPYDERCO katalog za 2017